

Docklands Community Forum Agenda

Date and Time: Wednesday, 28 June 2017, 6pm to 8pm

Venue: Performance Space, Library at The Dock

Docklands Representative Group (DRG) members: David Wong, Roger Gardner, Keith Rankin, Johanna

Maxwell, Andrew Ward, Phil Spender

DRG Apologies: Janine Standfield, Mark Scholem

Development Victoria: Jamie Gillingham

City Of Melbourne: Eamonn Fennessy, Cheryl Handby, Mel Del Monaco, Kimberley Pierzchalski

DRG Chairperson: Johanna Maxwell

Time	Activity	Presenter
6pm	Forum opened	Joh Maxwell (DRG Chair)
6.05pm	Docklands Community Updates	
	 Victoria Police (5 min) DRG Update (5 min) Docklands Community Association update (5 min) The Dock Library (5 min) Sunday Streets event feedback (5 min) 	Senior Sargent Michael Wilmott Joh Maxwell Roger Gardner Kimberley Pierzchalski, City of Melbourne Melanie Del Monaco, City of Melbourne
6.30pm	Docklands Business Activity	
	Docklands Chamber of Commerce (5 min)	Joh Maxwell
6.35pm	Special Presentation 1: AFLs Concept Plans for the Redevelopment of Etihad Stadium and Surrounding Precincts	Simon Gorr, National Venues Manager, AFL
7.20pm	City of Melbourne Update (10 min) Cladding investigation and update Docklands and CoM – 10 year recognition West Gate Tunnel project Docklands Community and Place Plan update	Eamonn Fennessy, Manager Placemaking and Engagement
7.30pm	Development Victoria Update (10 min) O Newquay Wharf works O CLEC stage 2 and Village street update Harbour Esplanade and Central Pier works update.	Jamie Gillingham, Senior Development Manager
7.40pm	Special Presentation 2: Revitalisation of Harbour Town and Waterfront City (15 min)	Bill Hennessy, Conversion Partners
7.55pm	Q&A and other business (5mins)	All
8pm	Meeting Close	